Den sanna solidariteten

Den sanna solidariteten är EN och den omfattar ALLA. Det finns ingen annan sort. Den som röstar för att få sin skatt sänkt vet inte vem han eller hon säljer ut. Är det de gamla föräldrarna eller mor/far föräldrarna. Är det de egna barnens skolgång. Är det barnfamiljen som skall utvisas.

Den sanna solidariteten finns inte så länge ekonomiska eller globala faktorer tvingar oss att dra gränser mellan människor. Den sanna solidariteten kommer aldrig att finnas om vi inte vågar tänka systemkritiskt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>